Welkom op de site van:    

dagjehengelen.nl voor een zorgeloos dagje vissen op de Loosdrechtse plassen.

dagjehengelen.nl

Beste sportvisser,

welkom bij dagjehengelen.nl, voorheen de vechtplasvisser,

Op deze site vind je informatie over het boeken van een onvergetelijke vistrip op de Loosdrechtse plassen, Vecht en Hilversums kanaal. Graag heet ik je welkom op mijn professioneel uitgeruste, comfortabele, visboot. We varen door “de watertuin” van Nederland en gaan op zoek naar de roofvissen van dit bijzondere ontgonnen veengebied. Al vissend gids ik je over de beste stekken en voorzie ik je, desgewenst, van de nodige tips en trucks.
 

Voor een dag op zoek naar de rovers van dit gebied, die ene target vis of gewoon lekker ontspannend vissen op wat net maar bijten wil, geld een vanaf prijs van € 300,- (Incl b.t.w.)  voor twee personen. 


Mocht je specifieke wensen hebben, vraag het! Ik zal ten alle tijden proberen mee te denken en ik ben flexibel in het zoeken naar een passende oplossing om je visdag tot een blijvende herinnering te maken.


We vissen volgens het “catch, picture, release” principe. 


Ook ga ik er van uit dat je in het bezit bent van ten minste de Vispas. En verder hanteer ik de regels die ook CDFG hanteert.Mocht je bij mij op de boot willen opstappen, dan kan je mij mailen via het onderstaande contact-formulier.


Bekijk ook eens:   https://www.facebook.com/profile.php?id=100087629235670


Ben je op zoek naar een comfortabele plek om te overnachten, dan zijn er in de directe omgeving van de plassen diverse mogelijkheden en veelal kan ik je bij je accommodatie oppikken. Ook een meerdaagse trip behoord dan tot de mogelijkheden.