Welkom op de site van:    

dagjehengelen.nl voor een zorgeloos en ontspannen dagje vissen op de Rijn, lek, eiland van Maurik en omgeving.

dagjehengelen.nl

Beste sportvisser,

welkom bij dagjehengelen.nl, voorheen de vechtplasvisser,

Op deze site vind je informatie over het boeken van een onvergetelijke vistrip rondom het eiland van Maurik. Centraal in het land gelegen zijn er diverse rivier, rivierplassen en kanalen die beschikken over een zeer gezond en gevarieerd visbestand. Het gebied staat momenteel bekend om de monster baarzen. Maar ook snoek en snoekbaars zijn goed vertegenwoordigd. Ook soorten als roofblei en meerval tref je op deze wateren.
 

Voor een dag op zoek naar de rovers van dit gebied, die ene target vis of gewoon lekker ontspannend vissen op wat net maar bijten wil, geld een vanaf prijs van € 300,- (Incl b.t.w.)  voor twee personen. 


Mocht je specifieke wensen hebben, vraag het! Ik zal ten alle tijden proberen mee te denken en ik ben flexibel in het zoeken naar een passende oplossing om je visdag tot een blijvende herinnering te maken.


We vissen volgens het “catch, picture, release” principe. 


Ook ga ik er van uit dat je in het bezit bent van ten minste de Vispas. En verder hanteer ik de regels die ook CDFG hanteert.Mocht je bij mij op de boot willen opstappen, dan kan je mij mailen via het onderstaande contact-formulier.


Bekijk ook eens:   https://www.facebook.com/profile.php?id=100087629235670


Ben je op zoek naar een comfortabele plek om te overnachten om zo de vistrip te verlengen of wellicht om meerdere dagen met mij op stap te kunnen. Kijk dan eens op:  https://marinaparken.nlTip, mocht je na een dagje bij mij op de boot nog een ander vis uitje willen boeken, of gewoon een lekker hapje eten, kijk dan eens op:   https://forelvisserijmaurik.nl